Bàsquet

Els Memphis Grizzlies allarguen davant els New Orleans Pelicans (93-81) el seu inici perfecte de temporada

Per una franquícia acostumada a començar les temporades amb mal peu, engegar amb dinàmica guanyadora és glòria. Això és el quwels passa als Memphis Grizzlies, que davant els New Orleans Pelicans han encadenat el seu quart triomf en quatre partits (93-81).

Actualitzat

Per una franquícia acostumada a començar les temporades amb mal peu, engegar amb dinàmica guanyadora és glòria. Això és el què els passa als Memphis Grizzlies, que davant els New Orleans Pelicans han encadenat el seu quart triomf en quatre partits (93-81).

Marc Gasol ha tornat a ser una peça clau per als de Tennessee, amb 16 punts i 11 rebots. El pivot català no ha estat l'únic del seu equip a aconseguir un doble-doble: també Zach Randolph (15 punts i 11 rebots) i Tony Allen (12 punts i 11 rebots) hi ha arribat mentre Tayshaun Prince ha contribuït amb 14 punts en un triomf del col·lectiu.

El màxim anotador del partit ha estat, però, l'aler dels Pelicans Tyreke Evans, amb 21 punts. En canvi, el seu canoner habitual, Anthony Davis, s'ha quedat amb 14 punts.  

Houston, com un coet

Els Grizzlies no són els únics que han començat la temporada de forma impecable. També els Houston Rockets han sumat 4 de 4. El gran protagonista d'aquesta ratxa és James Harden, que en l'últim triomf, contra els Sixers (94-103) ha anotat 35 punts per mantenir un promig superior als 27 punts per partit aquesta temporada. Els Rockets no encadenaven un inici tan bo des de l'any 1996 i afronten els primers compromisos "seriosos", davant Miami Heat i San Antonio Spurs, amb una gran confiança.

Els problemes d'Oklahoma

Qui no troba el camí de la victòria és Oklahoma City Thunder, finalista de la Conferència Oest a la passada edició de l'NBA. És comprensible, d'altra banda, després d'haver perdut per lesió successivament els seus dos millors homes, Kevin Durant i Russell Westbrook. Sense ells, han rebut una pallissa a Brooklyn (116-85) en un partit on els Nets han recuperat un dels seus jugadors més importants, Brook Lopez, que no jugava per lesió des de feia més de 10 mesos.   

Els resultats de la jornada: 

Memphis Grizzlies - New Orleans Pelicans    93 - 81
Brooklyn Nets - Oklahoma City Thunder   116 - 85
Philadelphia Sixers - Houston Rockets   93 - 104
Dallas Mavericks - Boston Celtics    118 - 113
Denver Nuggets- Sacramento Kings   105 - 110
Los Angeles Clippers - Utah Jazz   107 - 101

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut