Girona

Els maldecaps de Machín per substituir el sancionat Christian Stuani al camp del Dépor

El Girona visita Riazor sense el "pichichi" Stuani, sancionat. El tècnic sorià apostarà per Kayode en atac per guanyar el primer partit fora de casa

Josep M. PuigActualitzat

El Girona s'ha exercitat aquest diumenge per últim cop abans de visitar el camp del Deportivo de la Corunya, dilluns (21.00). Vint-i-un jugadors s'han entrenat a Montilivi, amb les absències de l'equip de Machín dels tres jugadors lesionats, Alcalá, Boulaya i Eloi Amagat, i el sancionat, Christian Stuani.  A l'acabar l'entrenament Pablo Machín ha donat la convocatòria on ha descarat Carles Planes i Marc Muniesa, a part dels quatre jugadors que no s'ha entrenat. L'entrenador sorià prefereix reservar uns dies més el defensa de Lloret que es va lesionar al camp del Leganès el 20 de setembre.

L'absència de l'uruguaià Christian Stuani és un bon maldecap per al tècnic sorià. Stuani és el màxim golejador de l'equip (ha fet 4 gols dels 7 que ha marcat el Girona). Pablo Machín disposa de diverses opcions per jugar a Riazor. Però finalment apostarà per Kayode. El davanter nigerià, que va ser incapaç de fer un gol en els 90 minuts a Llagostera en la Copa Catalunya, ha jugat tots els partits aquesta temporada però tampoc s'ha estrenat en la lliga.

"Kayodé és un 9 referència que ha de tenir l'oportunit de demostrar que està preparat per jugar a primera divisió. El que hem de fer es confiar amb ell perquè ningú regala jugar a primera divisió. Abans de fer qualsevol experiment, el més lògic és que juguin de davanters els jugadors que són puntes específics", ha explicat en roda de premsa Pablo Machín.

Olunga i Marlos Moreno esperaran la seva oportunitat a la banqueta. Olunga només ha estat titular una vegada aquesta lliga, però tampoc ha vist porteria. L'altre davanter de l'equip és Marlos Moreno, que també va jugar els noranta minuts contra el Llagostera i que va fallar el penal decisiu que va eliminar el Girona de la Copa Catalunya. Marlos va jugar la temporada passada precisament amb el Deportivo, però en 19 partits tampoc va fer cap gol.

Ratxa negativa

El Girona, que va aconseguir quatre punts en les dues primeres jornades, només ha sumat dos dels últims divuit punts en joc en les últimes sis jornades i està al llindar de la zona de descens.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut