Pau Gasol ha liderat l'atac dels Lakers a Detroit (Foto: EFE)
Bàsquet

Els Lakers sumen el cinquè triomf seguit davant els Knicks amb 13 punts de Gasol

Els Lakers comencen a anar pel bon camí. L'equip californià ha sumat la cinquena victòria consecutiva en derrotar els Knicks de Nova York per sis punts a l'Staples Center de Los Angeles (100-94); amb 13 punts de Paul Gasol. Steve Nash jugava el segon partit després de superar la lesió que l'ha mantingut un mes i mig apartat de les pistes, i el seu efecte sobre l'equip s'ha fet notar de valent. Kobe Bryant ha aportat 34 punts.

Actualitzat
Els Lakers comencen a agafar el bon camí. L'equip californià ha sumat la cinquena victòria consecutiva, en derrotar els Knicks de Nova York per sis punts a l'Staples Center de Los Angeles (100-94). Steve Nash jugava el segon partit després de superar la lesió que l'ha mantingut un mes i mig apartat de les pistes, i el seu efecte sobre l'equip s'ha fet notar de valent. Kobe Bryant, en la seva línia habitual, ha aportat 34 punts, ha agafat 5 rebots i ha donat una assistència.

Al començament de la segona part, els californians han sortit molt forts. Pel que fa als Knicks, Carmelo Anthony ha estat el més destacat, amb 34 punts, 7 rebots i 3 assistències, mentre que Steve Nash, una de les estrelles dels Lakers, n'ha fet 16. Pau Gasol ha fet 13 punts, ha agafat 8 rebots i ha donat 6 assistències. Ha estat el pivot català, precisament, qui ha fet el bàsquet decisiu que pràcticament assegurava el triomf local, amb una entrada que feia pujar el 99-94 al marcador.

Per la seva banda, els actuals campions de l'NBA, els Miami Heat, han superat per un ajustat 103-97 els Oklahoma Thunder. El duel entre els finalistes de l'any passat ha tingut en LeBron James l'artífex de la victòria local, la cinquena consecutiva, en fer 29 punts. Per part d'Oklahoma, amb la gran aportació de Kevin Durant, que ha fet 33 punts, no n'hi ha hagut prou. Serge Ibaka, també dels Thunder, ha acabat amb 15 punts.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut