NBA

Els Lakers s'enfrontaran amb els Jazz a les semifinals de la Conferència Oest

Patint fins a l'últim segon, però els Lakers s'han classificat per a la segona ronda dels "play-off" al títol de l'NBA. En l'última jugada del partit, i perdent per un punt contra els Thunder, Kobe Bryant llança al ferro, però, molt atent, Pau Gasol aprofita el rebot per anotar, just 5 dècimes abans del final, la cistella de la victòria dels Lakers (94-95). El rival dels vigents campions de l'NBA a les semifinals de la Conferència Oest seran els Jazz, que han sentenciat l'eliminatòria contra els Nuggets per 4-2 en vèncer per 112-104.

Actualitzat
Els Lakers han sentenciat en el sisè partit de l'eliminatòria contra els Thunder gràcies a una providencial cistella de Pau Gasol, que ha acabat el partit amb 9 punts i 18 rebots. El seu company Kobe Bryant ha estat el màxim anotador del matx amb 32 punts. Els rivals dels Lakers a les semifinals de la Conferència Oest seran els Jazz, que s'han imposat als Nuggets per 112-104 amb un Carlos Boozer en plena forma (22 punts i 20 rebots).

La sèrie que encara haurà d'esperar al setè i definitiu partit és la que enfronta els Bucks i els Hawks. L'equip de Milwaukee ha desaprofitat una bona oportunitat per accedir a la següent ronda en perdre a casa per 69-83.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut