Kobe Bryant i Pau Gasol, en la seva etapa als Lakers (EFE)
Kobe Bryant i Pau Gasol, en la seva etapa als Lakers (EFE)
Bàsquet

Els Lakers podrien desfer-se de Pau Gasol pensant només en un estalvi econòmic

Segons la cadena de televisió nord-americana ESPN, Lakers i Cavaliers estarien negociant un posible canvi que enviaria Pau Gasol a Cleveland i portaria Andrew Bynum de tornada a Los Angeles. Pels californians, no hi ha cap mena de motivació esportiva darrere d'aquesta transacció, sinó que seria un moviment purament econòmic.

Actualitzat

Segons la cadena de televisió nord-americana ESPN, Lakers i Cavaliers estarien negociant un possible canvi que enviaria Pau Gasol a Cleveland i portaria Andrew Bynum de tornada a Los Angeles. Pels californians, no hi ha cap mena de motivació esportiva darrere d'aquesta transacció, sinó que seria un moviment purament econòmic. L'equip es desfà d'un jugador que cobrarà 19 milions de dòlars (14 milions d'euros) aquesta temporada, amb molts problemes físics i que no encaixa en els sistemes de l'entrenador Mike D'Antoni en una operació que els permetria estalviar-se uns 20 milions de dòlars entre nòmina i penalitzacions pel fet de sobrepassar el límit salarial.

7 de gener, dia clau

Bynum va sortir dels Lakers fa dos estius, a canvi de Dwight Howard. Després de no jugar la passada temporada per una lesió de genoll, va firmar amb els Cavaliers un contracte pel qual cobra uns 6 milions de dòlars, que passaran a ser 12 si segueix en actiu el 7 de gener. Apartat de l'equip, sembla clar que serà tallat. La incògnita és si ho faran els Cavaliers o si el traspassaran perquè algú altre que busca un estalvi, com els Lakers, ho faci. Pels californians, tancar aquest tracte seria donar per acabada la temporada per planificar la següent quan encara no s'ha arribat a la meitat de la Lliga regular. Tret que aconsegueixin incloure algun jove jugador amb progressió dins l'intercanvi.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut