NBA

Els Lakers perden la imbatibilitat en caure contra els Pistons a l'Staples Center (95-106)

Els Lakers han viscut la primera derrota de la temporada en caure contra els Pistons a l'Staples Center per 95-106. Tot i els 29 punts de Kobe Bryant, l'equip de Detroit s'ha acabat imposant gràcies a la parella formada per Iverson i Wallace, amb 25 punts cadascú. Pau Gasol ha aportat 15 punts i 10 rebots. També han perdut a casa els Grizzlies davant els Bucks (96-101), tot i la bona actuació de Marc Gasol (18 punts i 7 rebots), mentre que Portland ha sortit derrotat de Nova Orleans per 87-82, amb 10 punts de Rudy.

Actualitzat
David Beckham, Leonardo DiCaprio i l'incondicional Jack Nicholson han vist com els Lakers no han pogut derrotar els Detroit Pistons i han perdut el primer partit de la temporada. Pau Gasol ha firmat dobles figures, amb 15 punts i 10 rebots. A més, ha repartit sis assistències, una, que ha acabat amb "alley oop" de Kobe Bryant, autor de 29 punts. Però els Pistons, amb un Allen Iverson que no ha parat de mossegar-se la protecció bucal, han estat superiors. Iverson ha fet 25 punts i ha estat decisiu en la victòria dels de Detroit a Los Angeles.

Rudy Fernández ha anotat 10 punts a Nova Orleans, però no ha pogut evitar la victòria dels Hornets contra els Portland Trail Blazers. Tyson Chandler, amb un espectacular tap sobre LaMarcus Aldridge, ha protagonitzat la jugada defensiva de la jornada.

Tot i els 18 punts i 7 rebots de Marc Gasol, els Grizzlies han perdut a casa contra els Milwaukee Bucks. Gasol ha mantingut un bonic duel amb Andrew Bogut, que ha firmat dobles figures: 12 punts i 15 rebots. Victòria dels Bucks a domicili en una jornada nefasta per als tres jugadors presents a la millor lliga del món.

Pau Gasol: "No hem estat amb la intensitat necessària"

Pau Gasol s'ha mostrat sorprès pel bon joc dels Pistons: "No esperàvem que estiguessin a aquest nivell". El de Sant Boi ha estat incapaç de frenar l'aler pivot Rasheed Wallace, que ha aconseguit 25 punts, inclosos 4 triples, i 13 rebots: "Ha estat encertat, es mou bé sense pilota. A causa de les penetracions he hagut d'ajudar una mica en la pintura; això li ha permès tenir tirs còmodes", ha admès Gasol. Amb la desfeta dels angelins, ja no queda cap equip imbatut a l'NBA. Tot i això, els Lakers segueixen líders de la conferència Oest, amb set victòries i una derrota.
Anar al contingut