NBA

Els Lakers perden a Miami després d'una pròrroga i els Grizzlies guanyen a Chicago

Aquesta matinada, derrota dels Lakers a Miami per 114 a 111 en un partit que s'ha decidit a la pròrroga. Els de Los Angeles han forçat el temps extra gràcies a una cistella a l'última jugada de Kobe Bryant. L'escorta ha estat el millor anotador, amb 39 punts, molt per sobre dels 10 de Pau Gasol. La igualtat s'ha mantingut a la pròrroga, on ha decidit un "alley-oop" entre Wade i Jermaine O'Neal. En canvi, victòria per als Grizzlies a Chicago, per 96 a 105. Els de Memphis se situen novens de la Conferència Oest, però els "play-off" els queden lluny, a cinc victòries. Zach Randolph ha tornat a liderar els Grizzlies, amb 31 punts i 18 rebots, i ha estat decisiu a l'últim quart, quan els Bulls s'han enfonsat. Marc Gasol, centrat sobretot en tasques defensives, s'ha quedat en 12 punts.

Dels partits d'aquesta matinada també ha destacat la victòria dels Jazz a la pista dels Suns per 108 a 116, amb una actuació estel·lar de Deron Williams. El base dels de Utah ha anotat 27 punts, ha repartit 9 assistències i ha estat decisiu en el darrer quart, amb 13 punts que han ajudat l'equip a remuntar un dèficit de dotze en els últims minuts. A la banda de Phoenix cal destacar els 30 punts i 7 rebots aconseguits per Amare Stoudemire, que no han pogut evitar que els d'Arizona trenquin una ratxa de dues victòries consecutives.