Pau Gasol lluita per un rebot entre dos jugadors dels Bucks (Foto: EFE).
NBA

Els Lakers perden a la pista dels Bucks i es tornen a complicar la presència als "play-off" (113-103)

Decididament, no és una bona temporada per als Lakers. Aquesta matinada, nova derrota dels califonians en la seva visita a la pista dels Milwaukee Bucks, per 113 a 103, que els complica la seva presència als "play-off". Pau Gasol, que ha sortit al cinc inicial, ha fet 12 punts i ha capturat 9 rebots.

Actualitzat
Decididament, no és una bona temporada per als Lakers. Aquesta matinada, nova derrota dels califonians en la seva visita a la pista dels Milwaukee Bucks, per 113 a 103. El pivot local Larry Sanders (21 punts i 13 rebots) i l'exblaugrana Ersan Ilyasova (20 punts) han estat els botxins de l'equip de Los Angeles.

Pau Gasol ha sortit amb l'equip titular i ha anotat 12 punts i ha capturat 9 rebots els 32 minuts que ha estat en pista. Més encertat ha estat Kobe Bryant, però els seus 30 punts, a banda d'insuficients, els ha aconseguit amb unes molèsties al peu. Després del partit. li han diagnosticat una inflamació al taló i es dubte per al partit contra els Sacramento Kings.

La possible baixa de Bryant és una mala notícia per a uns Lakers que són a només una derrota de quedar fora dels vuit primers llocs de la Conferència Oest i, per tant, fora dels llocs de "play-off" per al títol.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut