Els 31 punts de Kobe Bryant no han evitat una nova derrota dels Lakers. (Foto: EFE)
NBA

Els Lakers no reaccionen a la pista dels Knicks i encaixen la setena derrota en els últims deu partits (116-107)

Nova derrota dels Lakers aquesta matinada. Els californians, encara sense Pau Gasol, que continua de baixa per una tendinitis als genolls, han perdut a la pista dels Knicks de Nova York per 117-106. L'equip de Mike D'Antoni continua sense aixecar el cap i ha encaixat la setena derrota en els últims deu partits, la quarta consecutiva.

Actualitzat
Nova derrota dels Lakers aquesta matinada. Els californians, encara sense Pau Gasol, que continua de baixa per una tendinitis als genolls, han perdut a la pista dels Knicks de Nova York per 117-106. L'equip de Mike D'Antoni continua sense aixecar el cap i ha encaixat al Madison Square Garden la novena derrota en els últims onze partits, la quarta consecutiva. Carmelo Anthony ha liderat l'atac dels Knicks, amb 30 punts, mentre que Kobe Bryant n'ha fet 31 pels Lakers.

En el tercer quart, Carmelo Anthony es va fer un esquinç de turmell, però abans de deixar la pista va ser capaç de destrossar els Lakers anotant 30 punts en 23 minuts. L'estrella dels Knicks va ser secundada pel base Raymond Felton i per Tyson Chandler, autors de 19 i 18 punts, respectivament. J. R. Smith, des de la banqueta, va assumir el paper d'anotador dels Knicks amb la lesió d'Anthony. L'ex dels Nuggets va transformar 18 punts, per 12 de Steve Novak, molt efectiu des de la línia de 3 punts (4/5 en triples).

No els van servir de res, els 31 punts i 10 rebots de Kobe Bryant, a uns Lakers que segueixen trobant molt a faltar Pau Gasol, de baixa per una tendinitis als genolls. El pivot Dwight Howard es va mostrar més encertat des de la línia de tirs lliures (4/6) i va acabar amb 20 punts. Metta World Peace també va tenir un paper destacat, amb 23 punts.

Els Lakers van tornar a tenir problemes defensius i van anar a remolc des de l'inici. Els californians van encaixar 41 punts en el primer període, i, tot i que es van acostar en el marcador, no van poder capgirar el partit i van acabar caient davant d'uns Knicks que segueixen invictes a casa (9-0) i líders de la Conferència Est. Per contra, el balanç dels Lakers és de 9 victòries per 14 derrotes, estan fora de llocs de "play-off" i D'Antoni comença a rebre contundents crítiques pel joc i pels mals resultats.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut