NBA

Els Lakers es mantenen invictes amb un triomf contra els Timberwolves i una doble figura de Gasol

Nou triomf dels Lakers, aquest cop davant els Timberwolves de Minnesota, que ja sumen sis derrotes consecutives (99-94). Els campions no han tingut la intensitat ni l'encert de l'últim partit, però el més important és que continuen invictes (8-0) a la Conferència Oest, al costat dels Hornets de Nova Orleans, l'equip revelació de la nova temporada. Kobe Bryant ha mostrat la versió de líder imparable i la de jugador que vol fer tots els tirs a cistella, tot i fallar. Bryant, màxim anotador del partit, ha sumat 33 punts. Pau Gasol, que no havia brillat en la primera part, ha reivindicat el seu gran moment de joc i forma amb el cinquè doble doble de la temporada. Gasol ha aportat 18 punts amb 10 rebots, que han estat decisius.
El jugador de Saint Boi ha jugat 38 minuts i ha anotat 8 de 13 tirs de camp i 2-2 des de la línia de personal, ha donat tres assistències, ha fet dos taps, ha robat una pilota, i no ha comès ni una falta personal, mostra del gran poder físic que ha exhibit davant els homes alts dels Timberwolves.

També han guanyat els Portland Trail Blazers, a casa davant dels Detroit Pistons: 100 a 78, 22 punts de diferència, i amb una participació destacada de Rudy Fernández. El jugador mallorquí ha anotat 13 punts en els 27 minuts que ha jugat. I ha protagonitzat la jugada més espectacular del partit, amb una gran assistència a LaMarcus Aldridge.