NBA

Els Lakers empaten l'eliminatòria amb els Hornets i els Grizzlies perden l'avantatge en caure amb els Spurs

Bones notícies per als aficionats dels Lakers. Els de Los Angeles s'han imposat en el segon partit de l'eliminatòria que els enfronta als Hornets, per 87-78, i posen així l'empat a un en el marcador. En canvi, els Grizzlies de Marc Gasol han vist com els Spurs els empataven l'eliminatòria en caure per 93-87. D'altra banda, els Thunder han guanyat amb autoritat els Nuggets (106-89) i s'han col·locat amb un 2-0 a favor.

Andrew Bynum, amb una doble figura de 17 punts i 11 rebots, i el reserva Lamar Odom, amb 16 punts, han contribuït perquè els Lakers guanyessin per 87-78 els New Orleans Hornets, en el segon partit de l'eliminatòria de quarts de final de la Conferència Oest. Amb aquest triomf, els Lakers empaten 1-1 la sèrie. Kobe Bryant ha fet 11 punts, mentre que Pau Gasol hi ha col·laborat amb vuit, cinc rebots, una assistència, un robatori de pilota i tres taps en els 36 minuts que ha jugat.

La presència de l'escorta argentí Manu Ginóbili s'ha fet sentir en el joc dels Spurs, que han guanyat per 93-87 els Grizzlies de Memphis en el segon partit de l'eliminatòria de quarts de final de la Conferència Oest. El triomf assolit pels Spurs empata 1-1 la sèrie que disputen al millor de set i el tercer partit es jugarà al FedExForum, de Memphis. Ginóbili, que no ha pogut jugar el primer partit de la sèrie per un esquinç al colze dret, ha estat dubte fins a l'inici del segon partit. Però això no li ha impedit ser de nou el líder que ha motivat el seu equip, ha posat l'agressivitat en el joc i una aportació de 17 punts per encapçalar la llista de cinc jugadors que han tingut dobles dígits. Marc Gasol ha jugat novament un gran partit sota els cercles i en els 44 minuts que ha jugat ha estat el millor home alt del seu equip, amb una doble figura de 12 punts i 17 rebots, inclosos 14 que han estat defensius.

Els Thunder han guanyat amb autoritat i claredat per 106-89 els Nuggets de Denver el segon partit de l'eliminatòria de la fase final de la Conferència Oest. La victòria ha deixat als Thunder amb l'avantatge de 2-0. Novament ha estat Kevin Durant i Russell Westbrook els líders dels Thunder en aconseguir 23 i 21 punts, respectivament, però han estat la gran defensa i el domini del joc sota els cercles les claus que els han obert el camí del triomf i els han posat a dos de ser a les semifinals.