NBA

Els Lakers de Pau Gasol s'imposen als Timberwolves de Ricky Rubio (101-106)

Els Lakers de Pau Gasol s'han imposat a domicili als Timberwolves de Ricky Rubio (101-106). Els de Los Angeles han comptat amb una gran actuació de Kobe Bryant, que amb 35 punts i 14 rebots ha exercit de líder, molt ben assistit per Pau Gasol, que ha anotat 28 punts. El català, però, no ha estat brillant sota els taulers, ja que li han guanyat la partida els homes alts dels Timberwolves i només ha capturat 6 rebots. Ricky Rubio no ha estat tan bé com en els darrers partits, i en els 42 minuts que ha estat en pista ha sumat 5 punts i ha donat 8 assistències.

Derrota dels Nuggets a casa davant els Clippers per 4 punts de diferència (105-109), tot i la cistella a l'últim segon del mallorquí Rudy Fernández, que en els 31 minuts que ha estat en pista ha aportat 12 punts. La tornada del base Chauncey Billups a Denver, amb 32 punts, ha estat la pedra angular en què la franquícia de Los Angeles ha basat la seva victòria. Billups ha estat rebut i acomiadat amb aplaudiments de la seva antiga afició. Amb els 18 punts d'Hilario i els 17 de Gallinari, no n'hi ha hagut prou per donar la volta al marcador. Al final, 105 a 109 pels de Los Angeles.