Pau Gasol ha estat el millor dels Lakers a Xangai.
NBA

Els Lakers cauen amb estrèpit contra els Warriors a Xangai tot i la bona actuació de Pau Gasol (89-115)

Els Lakers continuen amb la seva posada a punt abans que comenci la temporada a l'NBA. Ara mateix, sense Kobe Bryant, lesionat, l'única esperança dels californians és Pau Gasol. Contra els Warriors, el català ha estat el més destacat del seu equip, amb 16 punts, 7 rebots i a assistències. Amb Gasol, però, no n'hi hagut prou, i els Lakers han perdut per 26 punts de diferència (89-115) en un partit disputat a la ciutat xinesa de Xangai.

Actualitzat

Els Lakers continuen amb la seva posada a punt abans que comenci la temporada a l'NBA. Ara mateix, sense Kobe Bryant, lesionat, l'única esperança dels californians és Pau Gasol. Contra els Warriors, el català ha estat el més destacat del seu equip, amb 16 punts, 7 rebots i 4 assistències. Amb Gasol, però, no n'hi hagut prou, i els Lakers han perdut per 26 punts de diferència (89-115) en un partit disputat a la ciutat xinesa de Xangai.

En el segon partit de la gira xinesa i contra el mateix rival, els Lakers han encaixat la segona derrota consecutiva després de completar una nefasta segona meitat. Al descans, l'equip de Mike d'Antoni dominava per només dos punts de diferència (54-52) però ha acabat sucumbint davant l'atenta mirada del gegant xinès Yao Ming i Michael Phelps, el millor nedador de tots els temps. Klay Thompson, amb 25 punts i 5 de 6 en triples, ha estat el botxí dels de Los Angeles.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut