Paul George, el líder dels Pacers, ha estat aplaudit a l'Staples Center. (Foto: Reuters)
NBA

Els Lakers cauen amb els Pacers (92-104) i ja acumulen 17 derrotes en 20 partits

Els Indiana Pacers, el millor equip fins ara de la temporada regular de l'NBA, ha despullat uns Lakers que, afectats per nombroses baixes, sumen ja 17 derrotes en els 20 últims partits. Pau Gasol ha estat el millor home de la franquícia californiana, però els seus 21 punts i 13 rebots no han evitat una nova desfeta. El seu germà Marc ha contribuït amb 15 punts i 13 rebots al triomf dels Memphis Grizzlies a la pista dels Potland Trail Blazers (81-98).

Actualitzat

Els Indiana Pacers, el millor equip de la temporada regular de l'NBA, ha despullat uns Lakers que, afectats per nombroses baixes, sumen ja 17 derrotes en els 20 últims partits. Pau Gasol ha estat el millor home de la franquícia californiana, però els seus 21 punts i 13 rebots no han pogut evitar una nova desfeta.

El de Sant Boi s'ha perdut una part important del matx per molèsties a l'engonal, però ha reaparegut en el desenllaç. Els Lakers, que ara mateix tenen lesionats Kobe Bryant, Steve Nash, Xavier Henry, Steve Blake i Jordan Farmar, no es poden permetre augmentar encara més la seva llista de baixes. Pel que fa a Bryant, les últimes proves determinen que d'aquí a unes tres setmanes pot estar recuperat.

A l'Staples Center, resignats al pobre rendiment del seu equip, han acabat aplaudint les jugades dels Pacers, especialment les acrobàcies de Paul George a la segona meitat. El balanç dels Lakers és ara de 16 victòries per 30 derrotes. Un altra franquícia històrica com són els Boston Celtics encara té pitjors números (15-32) després de caure a la pista dels New York Knicks (114-88), però aquest és un trist consol per als angelins.

Els Grizzlies s'imposen a Portland

Els Grizzlies de Marc Gasol mantenen un balanç lleugerament positiu (23-20) després del seu triomf a la pista dels Portland Trail Blazers (80-93). Bona contribució del pivot català, amb 15 punts, 8 rebots i 4 assistències.

 

Anar al contingut