Els Lakers cauen a Chicago en el partit més complet d'aquesta temporada de Pau Gasol

Els Lakers han perdut amb els Chicago Bulls amb una cistella a l'últim segon de la pròrroga (102 a 100). Pau Gasol ha fet el partit més complet de la temporada, amb 20 punts, 19 rebots i 5 taps. Els Grizzlies del seu germà Marc han cedit a casa contra els Pelicans de Nova Orleans (92 a 95), amb 14 punts del mitjà de la nissaga.

Una cistella de Taj Gibson a l'últim segon de la pròrroga ha tallat la revifada de dues victòries consecutives dels Lakers. L'equip de Los Angeles ha perdut 102 a 100 a casa dels Chicago Bulls. Pau Gasol ha fet el seu partit més complet de la temporada, amb 20 punts, 19 rebots i 5 taps en els 37 minuts que ha estat a la pista. El seu rival Joakim Noah li ha donat la rèplica amb 17 punts, 21 rebots i 6 assistències. El màxim encistellador de l'enfrontament ha estat el visitant Nick Young, amb 31 punts, i s'ha convertit en el primer jugador de l'equip californià que supera la barrera dels 30 aquesta temporada.

Els Memphis Grizzlies han perdut a casa contra els Pelicans de Nova Orleans per 92 a 95, amb 14 punts, 8 rebots i 4 assistències d'un Marc Gasol sense gaire encert en el llançament (ha anotat 4 dels seus 12 intents). El pivot dels Pelicans Anthony Davis ha estat l'home clau en el resultat: ha aconseguit 21 dels seus 27 punts en la segona meitat (15 en el tercer quart). Els de Nova Orleans han guanyat els tres partits que han jugat aquesta temporada contra els Grizzlies, les seves tres úniques victòries contra equips de la seva divisió. Els de Memphis, en canvi, han perdut els 10 partis jugats contra els rivals de la Divisió Sud-oest.

En altres partits d'aquesta matinada, els Atlanta Hawks han tallat la seva ratxa de nou derrotes contra els Miami Heat (121-114), tot i els 30 punts de Lebron James. Els vigents campions han caigut en quatre dels seus sis últims partits. Un dels màxims aspirants a succeir-los, els Pacers, han superat 94 a 102 els Golden State Warriors. Els d'Indiana tenen el millor percentatge de victòries de la Lliga regular. Els Brooklyn Nets s'han endut el derbi de Nova York en derrotar els Knicks 80 a 103. L'equip de Carmelo Anthony semblava que sortia de la crisi de joc encadenant 5 victòries, però va ser un miratge. Ara suma 4 derrotes consecutives. Els Houston Rockets han superat els Portland Trail Blazer en un duel d'altíssima anotació, 126 a 113 i sense cap pròrroga.