Pau Gasol i Tim Duncan en una jugada del partit. (Foto: Reuters)
NBA

Els Lakers cauen a casa davant els Spurs (89-120) i es queden a un pas de l'eliminació

Contundent derrota dels Lakers (89-120) en el tercer partit de la sèrie eliminatòria dels "play-off" de l'NBA. L'equip de Pau Gasol, amb les baixes de Kobe Bryant, Steve Nash i Steve Blake, s'han tornat a veure superats pels Spurs, liderats per Tim Duncan amb 26 punts. Pau Gasol ha fet un nou triple doble (11 punts-13 rebots-10 assistències) que no ha servit de res davant l'efectivitat dels texans. El seu company Dwight Howard ha fet 25 punts però s'ha carregat ràpidament de personals. És la derrota més àmplia dels Lakers en un partit de "play-off" i amb el 3 a 0 en contra a la sèrie es queden a un pas de l'eliminació. El proper partit també s'haurà de jugar a l'Staples Center.

Actualitzat
Contundent derrota dels Lakers (89-120) en el tercer partit de la sèrie eliminatòria dels 'play-off' de l'NBA. L'equip de Pau Gasol, amb les baixes de Kobe Bryant, Steve Nash i Steve Blake, s'han tornat a veure superats pels Spurs, liderats per Tim Duncan amb 26 punts. Pau Gasol ha fet un nou triple doble (11 punts-13 rebots-10 assistències) que no ha servit de res davant l'efectivitat dels texans. El seu company Dwight Howard ha fet 25 punts, però s'ha carregat ràpidament de personals. És la derrota més àmplia dels Lakers en un partit de "play-off" i amb el 3 a 0 en contra a la sèrie es queden a un pas de l'eliminació. El proper partit també s'haurà de jugar a l'Staples Center.

El matx ha estat dominat de principi a fi pels texans, que amb el duet Parker (20 punts)-Duncan han tingut còmodes avantatges de fins a 20 punts al final del tercer període (59-79). Amb el partit decidit i uns Lakers destrossats per les nombroses baixes, el públic ha cridat el nom de Phil Jackson, reclamant l'entrenador que els va portar a guanyar l'anell 5 vegades.

En dos partits més de "play-off" d'aquesta jornada, els Knicks, liderats novament per Carmelon Anthony, han derrotat els Celtics a domicili (76-90) i es col·loquen amb un clar 3 a 0 a l'eliminatòria. Més igualada està resultant la sèrie entre els Denver Nuggets i els Golden State Warriors, que de la mà d'Stephen Curry han posat el 2 a 1 a favor seu gràcies al triomf, per 110 a 108, a la seva pista.
Anar al contingut