Derek Fisher no seguirà a la banqueta dels Knicks (Reuters)
NBA

Els Knicks anuncien la destitució de Derek Fisher com a entrenador de l'equip

L'equip de Nova York ha perdut nou dels últims deu partits i ocupa la dotzena posició de la Conferència Est amb un balanç negatiu de 23 victòries i 31 derrotes

Actualitzat

Els Knicks de Nova York han anunciat la destitució de Derek Fisher com a entrenador de l'equip. El director general dels Knicks, Phil Jackson, ha pres aquesta decisió pels mals resultats de la franquícia novaiorquesa, que ha perdut nou dels últims deu partits i ocupa la dotzena posició de la Conferència Est amb un balanç negatiu de 23 victòries i 31 derrotes.

Fisher va arribar a la banqueta dels Knicks al juny del 2014 i s'acomiada amb un pobre registre total de 40 victòries i 96 derrotes, el que significa només un 29,4% de triomfs, el pitjor balanç d'un entrenador que hagi dirigit més de cent partits al conjunt del Madison Square Garden. Kurt Rambis, fins ara el seu assistent, serà l'entrenador de forma interina a l'espera de trobar-li un substitut. Brian Shaw i Luke Walton són els dos candidats més ben situats per agafar el relleu de Fisher.

Anar al contingut