El trident celebra un gol de Leo Messi (Reuters)
El trident celebra un gol de Leo Messi (Reuters)
Barça

Els jugadors del FC Barcelona Piqué, Iniesta, Messi, Luis Suárez i Neymar, entre els candidats al millor onze de la UEFA

El Madrid, amb vuit representants en la llista d'aspirants, supera els cinc del Barça

Actualitzat

Gerard Piqué, Andrés Iniesta i els tres integrants del trident ofensiu del FC Barcelona, Leo Messi, Luis Suárez i Neymar, figuren entre els 40 aspirants a formar part del millor onze de la UEFA d'aquest 2016. Piqué, Iniesta, Messi i Neymar podrien repetir per segon any consecutiu la presència entre els millors jugadors del futbol europeu.

Fins a 18 futbolistes de la Lliga Espanyola figuren en el grup d'aspirants. A més dels cinc del Barça, n'hi ha vuit del Reial Madrid (Keylor Navas, Dani Carvajal, Sergio Ramos, Pepe, Toni Kroos, Luka Modric, Cristiano Ronaldo i Gareth Bale) i cinc de l'Atlètic (Jan Oblak, Diego Godín, Juanfran Torres, Yannick Carrasco i Antoine Griezmann).

La Premier League és la següent lliga més representada en la llista de candidats al millor onze del futbol europeu, amb 12 futbolistes; n'hi ha cinc de la Bundesliga, tres de la Sèrie A italiana, un de Portugal i un de França. Els aficionats podran decidir entre els 40 nominats votant a la web de la UEFA fins al 3 de gener. Els beneficis de la votació seran destinats al Comitè Internacional de la Creu Roja.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut