Bàsquet

Els jugadors del FC Barcelona Lassa neguen que s'hagin reunit per demanar el cap de l'entrenador Georgios Bartzokas

Els mals resultats a l'Eurolliga han provocat molta tensió al Barça, amb una multa als jugadors i enuig de l'afició. Una informació apuntant que els jugadors volien posar fi a l'etapa del tècnic Bartzokas al club ha estat ràpidament desmentida.

Actualitzat

El FC Barcelona Lassa no arriba a la Copa del Rei, que es disputa aquesta setmana a Vitòria, en el seu millor moment. L'equip es troba immers en una greu crisi. En l'aspecte esportiu, la victòria de diumenge contra l'ICL Manresa a la Lliga Endesa no ha fet oblidar el mal paper de l'equip a l'Eurolliga, on té molt difícil classificar-se pels quarts.

La setmana passada es va filtrar la decisió del club (ningú en concret ha acceptat la paternitat de la mesura) de multar els jugadors, i finalment també a l'entrenador, pel seu baix rendiment. Una mesura disciplinària que no va agradar gens al vestidor, i que va tensar encara més la corda. Aquest dimarts, un missatge a twitter del periodista israelià David Pick ha tornat a provocar un nou terratrèmol. Pick informava d'una reunió privada dels jugadors del Barça que voldrien un canvi a la banqueta, perduda definitivament la confiança en Georgios Bartzokas.

La piulada ha coincidit amb el dia obert a la premsa del Barça abans de la Copa del Rei que comença diumenge. Tots els jugadors preguntats han desmentit aquesta informació. El capità Joan Caarlos Navarro ha explicat que "no tinc ni idea, no és cert, és mentida. Ara mateix estem tots junts amb l'entrenador, amb els companys, per fer-ho bé". El pivot Ante Tomic ho ha qualificat de "tonteria que no mereix ser llegida".

Diumenge passat, davant del Manresa, la Penya de seguidors Dracs 1991 va decidir penjar les seves pancartes cap pere avall i no animar l'equip per primera vegada a la seva història. A la Copa del Rei, aquest seguidors viatgen, però no han decidit si animaran o no. Un altre front obert aquest divendres pel Barça en el partit de quarts contra l'Unicaja, on hi haurà més coses en joc que no només passar a la semifinal.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut