Bàsquet

Els jugadors del F. C. Barcelona, molt tocats després de la derrota contra el Madrid en l'Eurolliga

Els jugadors del F. C. Barcelona estaven molt tocats després de perdre clarament a la semifinal de l'Eurolliga davant del Reial Madrid per 62 a 100. Per Navarro, aquesta ha estat "una de les derrotes més dures" de la seva carrera esportiva. Marcelinho Huertas ha estat un dels que s'ha mostrat més crític.

Actualitzat

Marcelinho Huertas ha reconegut que el rendiment del F. C. Barcelona en la semifinal de l'Eurolliga davant del Reial Madrid "ha fet una mica de vergonya". El base brasiler, per qui la d'aquesta nit ha estat "una derrota molt dura", ha dit que "l'equip no ha tingut un mínim poder de reacció". Quan ens hem vist 10 punts a sota, semblava que ja havíem perdut (...). No esperàvem perdre d'aquesta manera. Podíem perdre, però amb orgull, i avui no hem demostrat ni això".

Per Juan Carlos Navarro, la desfeta a Milà "és una de les derrotes més dures" de la seva carrera esportiva. "Em sento fatal. És inexplicable, hem abaixat els braços a la segona part. Hem deixat de treballar i de creure. I en la segona part hem estat un desastre, al davant i al darrera", ha admès el capità blaugrana.

Erazem Lorbek ha reconegut que "no hem estat al nostre nivell. És una de les derrotes més dures. Esperàvem jugar millor, però ells han estat a un nivell molt alt". Àlex Abrines ha admès sentir "una mica de vergonya i impotència" perquè, en un moment del partit, el Barça "ha comés una sèrie d'errades i ens han matat".

Per Víctor Sada, "quan perds de 40 punts és que no hem cregut en res. És la pitjor derrota com a esportista, per com arribàvem i pel rival. Hem perdut tres semifinals seguides en la Final Four".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut