Bàsquet

Els jugadors del CB Sant Josep començaran a cobrar dilluns i, per tant, continuaran entrenant-se

El Club Bàsquet Sant Josep Girona ha comunicat aquest dijous que ha arribat a un acord amb el Girona Futbol Club per continuar endavant amb el projecte i, per tant, el primer equip no deixarà d'entrenar-se a partir de dilluns, tal com havia anunciat. La situació econòmica dels jugadors es començarà a regularitzar a partir de la setmana que ve i dilluns començaran a cobrar les nòmines.

Actualitzat
Aquest dijous, el Club Bàsquet Sant Josep Girona ha convocat una roda de premsa per explicar la situació actual del club després de l'anunci de dimarts dels jugadors i l'equip tècnic de la primera plantilla que deixarien els entrenaments a partir de dilluns si no es regularitzava la seva situació econòmica. El president del club, juntament amb el jugador Nacho Ordín i l'entrenador, Zan Tabak, han comunicat que l'entitat ha arribat a un acord amb el Girona Futbol Club i, per tant, no deixaran d'entrenar-se, i a partir de dilluns que ve es començaran a pagar les nòmines.
 
El president, Francesc Ferroni, no ha volgut donar detalls de les condicions econòmiques de l'acord, però ha volgut deixar clar que el projecte del Sant Josep tirarà endavant. A més, també ha explicat que hi haurà nous membres a la Junta que ja formen part del Girona Futbol Club. Ferroni també ha volgut fer una crida als empresaris i a les institucions gironines, així com als aficionats a l'esport, perquè s'impliquin en el projecte.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut