Futbol Internacional

Els jugadors del Carlisle United ajuden els serveis d'emergència a atendre els veïns afectats per les inundacions del nord d'Anglaterra

Amb l'estadi completament submergit sota l'aigua, els jugadors del club anglès s'han abocat a ajudar la comunitat

L'estadi de Brunton Park ha quedat completament submergit per les inundacions del nord d'Anglaterra (carlisleunited.co.uk)

Les inundacions que està tenint el nord d'Anglaterra no tenen aturador. Soterranis negats, carrers convertits en rius i tot un estadi amb el terreny de joc i bona part de la graderia sota de l'aigua. Es tracta del Brunton Park i és on juga el Carlisle United de la League 2, la quarta categoria futbolística a Anglaterra.

Els serveis d'emergència s'han vist desbordats i és que en tan sols dos dies, més de 1.000 persones han hagut de ser evacuades, per això, els jugadors i el personal tècnic del Carlisle United s'han sumat a bombers i policia per atendre als veïns del poble. Es tracta d'un equip format en la major part per jugadors nascuts i crescuts al poble i als voltants, cosa que no els ha fet pensar-s'ho dues vegades a l'hora de sortir al carrer amb l'aigua fins a la cintura per ajudar tot el veïnat. Es dóna el cas que un dels rescatats ha hagut de ser el mateix entrenador de l'equip i la seva família.