El Barça guanya la Lliga
El Barça ha fet un sopar de germanor en un restaurant de Sant Quirze del Vallès
Barça

Els jugadors del Barça fan un sopar de germanor per celebrar la lliga i conjurar-se per guanyar el triplet

La primera plantilla blaugrana, amb l'absència dels integrants del cos tècnic, s'han trobat en un restaurant de Sant Quirze del Vallès per celebrar el recent títol de lliga i fer pinya de cara a les finals de Copa i Champions

Actualitzat

Els jugadors del Barça s'han trobat aquesta nit per sopar junts en un restaurant de Sant Quirze del Vallès i celebrar de manera íntima el títol de Lliga, aprofitant que aquest dimarts tenen festa i no han de matinar per entrenar-se. De passada, han volgut fer pinya de cara a les dues finals que venen, primer la de la Copa del Rei al Camp Nou i la setmana que ve la de la Lliga de Campions.

A la trobada, hi ha assistit tots els membres de la primera plantilla blaugrana, la majoria acompanyats de les seves parelles, però no els integrants del cos tècnic encapçalat per Luis Enrique. En canvi, sí que han anat al sopar la resta d'integrants de l'staff com utillers, fisioterapeutes, metges i personal adjunt.

Al matí s'havien entrenat per començar a preparar la final de Copa de dissabte contra l'Athletic Club. Està en joc el segon títol de la temporada, i Alves ja ha dit que està implicat com sempre amb l'equip i que afrontarà aquesta final i la de la Champions amb la intensitat de sempre. Mathieu i Luis Suárez, encara amb molèsties, han treballat al marge del grup. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut