Futbol

Els jugadors del Barça es disculpen per la celebració de Halloween al camp del Getafe

En un comunicat, expliquen que la irrupció en la roda de premsa de Víctor Rodríguez va ser fruit d'una confusió i demanen perdó al club madrileny i a l'afició

Actualitzat

El FC Barcelona ha emès un comunicat en nom del primer equip de futbol en el qual demana disculpes pels fets de la nit anterior, després del partit al camp del Getafe, que els blaugranes van saldar amb una victòria (2-0).

Després del partit, alguns jugadors van aparèixer disfressats per celebrar el mateix triomf i la coincidència amb la nit de Halloween, i van irrompre en la sala de premsa de l'estadi, interrompent la roda de premsa de Víctor Rodríguez.

Aquest últim fet, especialment, ha costat als jugadors diverses crítiques, arran de la falta de respecte que haurien comès cap al club rival.

En el comunicat, els jugadors subratllen que la interrupció de la roda de premsa va ser un accident, i demanen perdó tant al club amfitrió com als seus jugadors i a les dues aficions, la del mateix Getafe i la del Barça. El text íntegre és el següent:

 

Davant la reacció que ha provocat la iniciativa que vam emprendre per celebrar la victòria i el bon moment de l'equip coincidint amb la nit de Halloween, la plantilla del primer equip de futbol del FC Barcelona vol manifestar que:

  1. En cap cas va ser el nostre ànim ofendre i molestar cap company de l'equip del Getafe.
  2. La irrupció a la zona mixta coincidint amb la roda de premsa de Víctor Rodríguez va ser una desafortunada casualitat involuntària, per la qual li demanem disculpes personalment i li expressem el nostre respecte. Les imatges enregistrades en aquell moment demostren que un dels jugadors participants diu textualment: "A on anem? Que ens hem equivocat".
  3. Aquesta plantilla és conscient de la responsabilitat que implica ser jugador del FC Barcelona i vol mostrar les seves disculpes a qui s'hagi pogut sentir ofès, especialment als membres de l'equip i als seguidors del Getafe. El nostre compromís és també irrenunciable amb els socis i seguidors del FC Barcelona, que han de poder sentir-se orgullosos d'aquest equip també fora del terreny de joc.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut