Primera

Els jugadors de l'Espanyol pronostiquen un derbi tan intens com el de la temporada passada

Qüestions de planificació dels tècnics. El Barça, aquest dilluns, es va entrenar i l'Espanyol va tenir festa. Aquest dimarts la història ha estat a la inversa. El que està clar és que tots dos equips tenen prou motius per preparar el derbi a consciència. Com a mínim, un dels dos veurà trencada la seva ratxa. La de l'Espanyol, de 7 victòries en 7 partits com a local, i el Barça, la mateixa estadística com a visitant aquesta temporada. Un argument més per pensar que el de dissabte serà un partit molt intens. Això és el que creuen els jugadors de Pochettino.

Actualitzat
Mauricio Pochettino ha parlat específicament amb els onze jugadors titulars de l'últim partit a San Mamés. Contra el Barça, l'equip de sortida serà molt semblant. Els únics canvis podrien arribar al doble pivot, ja que el tècnic argentí recupera Javi Márquez i Raúl Baena, que es van perdre el partit de Bilbao per sanció. El migcampista andalús, que abans de ser blanc-i-blau va passar per la Masia blaugrana, espera un partit com el de la temporada passada i ha negat que juguessin amb agressivitat: "Per guanyar aquest partit cal tenir les idees clares, fer un bon futbol, els jugadors deixar-se la pell i l'afició la gola, però amb intensitat no n'hi ha prou per vèncer en el derbi", ha asseverat. El migcampista blanc-i-blau ha afegit que "quan juguem contra ells ho fem sense temor, pressionant i amb el nostre estil, l'any passat ens va anar bé". A Baena no l'intimida el bon nivell del Barcelona: "Tots coneixem el Barça i el seu joc, però també sabem que acumulem set victòries de set a Cornellà-el Prat i volem que siguin vuit de vuit", ha dit.

Per intentar mantenir la bona ratxa a casa i la presència en la zona Champions, Pochettino té a la seva disposició gairebé tota la plantilla. Només estan descartats els lesionats de llarga durada: Mattioni, Galán i De la Peña.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut