Espanyol

Els jugadors de l'Espanyol ploren després de sumar 3 punts decisius per la permanència contra el Sevilla

La plantilla blanc-i-blava portava moltes jornades sotmesa a una forta tensió per la necessitat d'assegurar la permanència a Primera. El vital triomf davant del Sevilla ha provocat una emotiva reacció en els futbolistes

Actualitzat

Els tres punt sumats davant del Sevilla han alliberat els jugadors de l'Espanyol d'una pesant càrrega que feia 6 jornades que arrossegaven. Des del 20 de març, quan a la jornada 30 els blanc-i-blaus van guanyar l'Athletic per 2 a 1. L'equip tenia la permanència matemàtica a tocar després d'haver sumat 7 punts en tres partits. Però les victòries van deixar d'arribar.

Els de Galca van empatar a Màlaga (1-1), van perdre a casa contra l'Atlètic (1-3) i fora al camp del Llevant (2-1), van empatar a Cornellà-el Prat amb el Celta (1-1) i van tornar golejats de Las Palmas (4-0). Mentrestant, els equips que tenien per sota a la classificació van anar sumant algun triomf. Creixien els dubtes entre els jugadors, la continuïtat de l'entrenador era qüestionada i l'afició s'impacientava. Una tempesta perfecta.

Però, aquest diumenge, davant del Sevilla, ha arribat el desitjat triomf. I els jugadors "pericos" s'han alliberat de tota aquesta tensió. A la mateixa gespa Pau López, Víctor Sánchez i Álvaro González han començat a plorar quan l'àrbitre ha xiulat el final del matx. En la intimitat del vestidor, molts més companys han tingut aquesta mateixa reacció.

Ja amb els ànims recuperats, ha arribat el moment de les celebracions i d'expressar la seva alegria a les xarxes socials.



 

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut