Futbol

Els jugadors de l'Eibar Sergi Enrich i Antonio Luna demanen disculpes per aparèixer en un vídeo sexual

Els dos jugadors de l'Eibar s'han excusat després d'aparèixer en un vídeo enregistrat "sense el seu coneixement i sense el seu consentiment"

Antonio Luna, marcant Gareth Bale en el partit de diumenge passat davant el Reial Madrid (EFE)

Els jugadors de l'Eibar Sergi Enrich i Antonio Luna han demanat disculpes després d'aparèixer en un vídeo de contingut sexual en companyia d'una dona que s'ha viralitzat a les xarxes socials.

Els jugadors lamenten que la difusió del vídeo pugui malmetre la seva imatge "però especialment la de l'Eibar" i hagi pogut ofendre els aficionats i la ciutat d'Eibar en general. Asseguren que són conscients que com a futbolistes professionals han de donar exemple, però recalquen que el vídeo "és la gravació d'un acte íntim i privat, portat a terme entre persones adultes i amb ple consentiment, i en l'àmbit de la llibertat de què tots gaudim".  

També "lamenten profundament" que una "indiscreció" de la qual asseguren no ser responsables hagi suposat que "aquestes imatges hagin sortit a la llum" sense el seu coneixement i sense el seu consentiment. Igualment, demanen disculpes pel mal que pugui causar la divulgació del vídeo a la tercera persona implicada en la gravació