Barça

Els jugadors de la Reial Societat es queixen de l'arbitratge de González González a les xarxes socials

Illarramendi, Zurutuza i Canales han quedat tan descontents de la feina de l'àrbitre en aquest partit d'anada dels quarts de la Copa del Rei que no han dubtat de fer-ho públic a twitter

Actualitzat

Els jugadors de la Reial Societat no han quedat gaire contents de l'arbitratge de José Luis González González a l'anada dels quarts de la Copa del Rei contra el FC Barcelona (0-1). I no han dubtat a expressar el seu malestar a les xarxes socials. El primer a fer-ho ha estat Asier Illarramendi.

El seu company David Zurutuza encara ha estat més explícit, fent servir emoticones per reforçar la seva opinió en un fora de joc mal assenyalat. La jugada, però, hauria estat del tot intranscendent pel mal control de pilota que ha fet el jugador local.

L'últim a afegir-se a la festa ha estat Sergio Canales, respecte de la mateixa jugada que no ha agradat a Zurutuza.

 

A Sant Sebastià van recordar, quan González González va ser designat per dirigir l'anada dels quarts contra el FC Barcelona, el precedent d'un matx al Bernabéu contra el Reial Madrid. En aquella ocasió es van sentir perjudicats per l'àrbitre. Sembla que les seves sensacions no han millorat gaire.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut