Les obres dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018 encara estan al 60 per cent
Esports

Els Jocs Mediterranis de Tarragona 2018 rebran una aportació extra de 10 milions i mig d'euros

L'aportació extra de 10 milions i mig d'euros està pendent de l'aprovació dels pressupostos generals de l'Estat, segons ha anunciat el director general d'Esports del Consell Superior d'Esports, Jaime González Castaño

Actualitzat

Els Jocs Mediterranis de Tarragona 2018 han rebut un nou impuls econòmic. El comitè organitzador ha anunciat, aquest dimecres al matí, que rebrà del govern espanyol una aportació extra de 10 milions i mig, per a un total final de 15 milions d'euros. Aquest import està pendent de l'aprovació dels pressupostos generals de l'Estat, segons ha anunciat el director general d'esports del Consell Superior d'Esports, Jaime González Castaño.

Els Jocs de Tarragona es van haver de posposar al 2018, després que el novembre passat l'alcalde de la ciutat i president del comitè organitzador, Josep Fèlix Ballesteros, confirmés que els Jocs no se n'anaven a celebrar en l'estiu del 2017 tal com estava previst per falta de recursos econòmics. En aquella compareixença, Ballesteros va estar acompanyat pel president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco.

La decisió va comptar amb l'aprovació del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM), per la qual cosa els jocs s'han endarrerit un any i estan previstos que es disputin del 22 de juny a l'1 de juliol de 2018. Després d'aportar 2,5 milions el 2016, el CSD afegeix un muntant de 10,5 milions d'euros, quantitat que està subjecta a l'aprovació dels pressupostos generals. A més, González ha anunciat que l'organització comptarà amb dos milions d'euros procedents del patrocini de Loteries i Apostes de l'Estat.

Quan falta més d'un any per als Jocs Mediterranis, les obres de les instal·lacions tarrgonines encara estan al 60 per cent.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut