Els Indiana Pacers superen els Miami Heat (93-90) i forcen el sisè partit

La final de la Conferència Est de l'NBA encara no està acabada, després que els Indiana Pacers han salvat el primer "match-ball" davant Miami Heat (93-90). Paul George, amb 37 punts, ha estat el salvador d'uns Pacers que continuen perdent a la sèrie, però ara només per un sol partit de diferència (3-2).

La causa en la derrota dels Heats cal buscar-la en la fluixa actuació de LeBron James, autor de només 7 punts, i que a més s'ha carregat molt ràpid de faltes personals. Provocat per Lance Stephenson des de l'inici de la sèrie, "King" James ha estat aquesta vegada descentrat i poc resolutiu.

Malgrat això, els Heat semblaven tenir encarrilat el partit al descans, amb una renda de nou punts (33-42), gràcies especialment a Chris Bosh (ha fet 20 punts en tot el partit), Dwayne Wade i Rashard Lewis (18 punts cadascun).

Però al tercer quart ha arribat la reacció dels locals de la mà de Paul George, que ha anotat 31 dels seus 37 punts a la represa (21 d'ells a l'últim quart). Miami, que ha arribat a tenir fins a onze punts de desavantatge, ha reaccionat en els últims minuts amb la tornada a la pista de LeBron James, però Bosh ha fallat a l'últim minut un triple que posava al davant els de Florida i, a l'altre cèrcol, George ha assegurat el segon triomf dels Pacers.

Tot i la derrota, els Heat encara tenen el factor pista a favor, ja que el sisè partit es disputarà a l'American Airlines Arena de Miami. En cas de guanyar, tornaran a la final de l'NBA amb el títol de l'Est a la butxaca. En cas de perdre, hauran de tornar a jugar-se-la a Indianapolis.