James Harden entra a cistella en un moment del partit (Reuters)

Els Houston Rockets remunten davant els Golden State Warriors (92-95) i empaten la final de l'Oest

Els de Houston aprofiten el calamitós final de partit dels Warriors per empatar (2-2) la final de la Conferència Oest i recuperar el factor pista

Gir de guió a la final de l'Oest de l'NBA. Els Golden State Warriors, gairebé inexpugnables fins ara en el seu feu de l'Oracle Arena, s'han deixat remuntar quan tenien la feina feta en el quart partit davant els Houston Rockets (92-95) i han perdut el factor pista.

Els Rockets, conduïts per un James Harden (30 punts) i un Chris Paul (27 punts) en bona forma, han aprofitat el bloqueig dels californians per eixugar els 12 punts de desavantatge que han arribat a tenir ja entrat l'últim quart.

Els Warriors, per la seva banda, han protagonitzat una actuació de dues cares, amb moments brillants i estones de negació absoluta, arribant a fallar set triples de forma consecutiva en  un últim  quart que ha estat clarament per als visitants (12-28). Stephen Curry (28 punts) i Kevin Durant (27) han fallat aquesta vegada en els moments decisius i no han pogut assegurar la 16a victòria seguida dels Warriors a casa.