Futbol

Luis Enrique afronta il·lusionat la seva nova etapa com a seleccionador espanyol

El tècnic asturià estarà acompanyat, en la seva nova etapa, pels seu nucli dur de sempre, amb l'excepció d'Unzué

Actualitzat

Luis Enrique ja és a Las Rozas (Madrid). L'exentrenador del Barça ha arribat a les instal·lacions de la Federació Espanyola de Futbol, on ja es prepara la seva presentació com a nou entrenador de la la "Roja". Serà aquest dijous. L'extècnic blaugrana ha aterrarat sol al seu nou destí professional. Tindrà uns companys de viatge de plena confiança, perquè l'asturià comptarà amb gran part de l'equip que el va acompanyar a Can Barça.

Robert Moreno, Rafel Pol i Joaquín Valdés apuntalaran la feina de Luis Enrique. Moreno, el seu segon, l'ha acompanyat des del Barça B a Roma i Vigo. És l'encarregat del seguiment dels rivals i també és l'expert en jugades d'estratègia.

Per la seva banda, Rafel Pol ha estat el responsable de la preparació física de tots els equips en què ha coincidit amb Luis Enrique. També ha estat amb el tècnic asturià a Roma, Vigo i Barcelona. I Joaquín Valdés, psicòleg, és una figura important en tots els projectes del nou entrenador de la selecció espanyola.

Es rumorejava la possible incorporació de Juan Carlos Unzué a l'equip de treball de Luis Enrique. Però el navarrès, que la temporada passada va ocupar la banqueta del Celta de Vigo, vol continuar la seva carrera com a entrenador.

Així han estat els primers moments de Luis Enrique com a seleccionador a la Ciudad del Fútbol

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut