NBA

Els Heat s'avancen als Bulls (2-1) a la sèrie final de la Conferència Est (96-85)

Chris Bosh ha tornat a ser el jugador clau en l'atac i amb 32 punts ha dut els Heat de Miami a aconseguir el segon triomf (96-85) contra els Bulls de Chicago, que es col·loquen així amb avantatge a la sèrie final de la Conferència Est. Els Heat, que continuen sense perdre a casa en partits de fase final, deixen l'eliminatòria amb un 2-1 a la sèrie que es juga al millor de set pel títol de l'Est, i es preparen per al quart, que també es jugarà a Miami, on ara tenen una marca de 7-0. Amb la seva victòria, l'equip de Miami es queda a dos triomfs de passar a les finals pel títol per primera vegada des de la campanya del 2006.

Bosh ha aportat 34 punts i ha dirigit l'atac en els 43 minuts de joc, amb el suport de LeBron James, que ha aportat una doble figura de 22 punts i 10 assistències. L'escorta Dwyane Wade ha sumat 17 punts i ha assolit nou rebots per als Heat. Els Bulls han estat dirigits per Carlos Boozer, amb una doble figura de 26 punts i 17 rebots, mentre que Derrick Rose ha sumat 20 punts i Luol Deng, 14.