Gran partit de Mario Chalmers. (Foto: EFE)
NBA

Els Heat de Miami empaten la sèrie després de derrotar els Spurs per un clar 103-84

Els Heat de Miami han empatat la sèrie al millor de set partits i ara estan 1 a 1, després de derrotar per un clar 103 a 84 el San Antonio Spurs. Miami, els campions vigents, han tingut en Chalmers i LeBron James, amb 19 i 17 punts respectivament, els màxims anotadors. El tercer partit de la final es jugarà a San Antonio demà.

Els Heat de Miami han empatat la sèrie al millor de set partits i ara estan empatats a un, després de derrotar per un clar 103 a 84 el San Antonio Spurs. Miami, els campions vigents, han tingut en Chalmers i LeBron James, amb 19 i 17 punts respectivament, els màxims anotadors. El tercer partit de la final es jugarà a San Antonio demà, dimarts.

Els que havien qüestionat l'estil de joc de LeBron James, que consisteix a fer més una feina d'equip que no pas a assumir la responsabilitat d'estrella i tenir major protagonisme individual, han vist com els Heat de Miami li han donat la raó al seu líder guanyant per pallissa (103-84) els Spurs de San Antonio en el segon partit de les Finals de l'NBA.

El base Mario Chalmers, que ha anotat 19 punts, inclosos set en el tercer període, s'ha encarregat de sorgir com el factor sorpresa i ha liderat l'atac equilibrat dels Heat, que han tingut cinc jugadors que han passat de la desena en anotació. La victòria ha permès que els Spurs empatin la sèrie. El tercer partit es jugarà a l'AT&T Center de San Antonio, demà dimarts, on també estan assegurats el quart i el cinquè, programats per dijous i diumenge, respectivament.

La gran feina ofensiva de Chalmers a partir del tercer període ha fet possible la victòria dels Heat, que han jugat el seu millor partit en el que va de fase final. Al costat de Chalmers, James ha aportat 17 punts, vuit rebots, set assistències, tres recuperacions de pilota i ha fet tres taps abans de retirar-se a la banqueta quan encara faltaven cinc minuts perquè acabés el temps reglamentari.