NBA

Els Heat assalten la pista dels Lakers liderats per un estel·lar LeBron James (80-96)

El gran partit del dia de Nadal a l'NBA s'ha saldat amb la contundent victòria dels Miami Heat a la pista dels Lakers per 80-96. Liderats per un pletòric LeBron James -autor de 27 punts, 11 rebots i 10 assistències- els visitants han anat sempre per davant en el marcador i no han permès en cap moment la reacció del conjunt de Phil Jackson. Els Lakers tampoc no han pogut comptar amb el millor Pau Gasol, que ha signat uns números discrets -17 punts i 8 rebots- i ha fallat els seus primers set llançaments a cistella. D'aquesta manera, els Heat es consoliden com el principal obstacle a superar pels Lakers si volen revalidar l'anell de campió.

Golden State, 109 - Portland, 102

Tampoc li han anat millor les coses a Rudy Fernández aquesta matinada, ja que els Trail Blazers de Portland han caigut per 109-102 amb els Golden State Warriors. El mallorquí ha jugat 27 minuts i ha sumat 8 punts, 7 rebots i 2 assistències. Res a fer davant de la demolidora parella formada per l'escorta Monta Ellis i el pivot David Lee: entre tots dos han anotat 60 punts, més de la meitat del total dels Warriors.