Marc Gasol, en una imatge d'arxiu (EFE)
NBA

Els Hawks s'imposen davant els Grizzlies amb un Marc Gasol que ha passat desapercebut

El conjunt de Marc Gasol no acaba d'arrencar aquesta temporada, ha perdut quatre partits seguits, i sis dels últims set disputats

El base alemany Dennis Schröder, amb 22 punts, ha liderat la victòria dels Atlanta Hawks davant dels Memphis Grizzlies (108-82). El conjunt de Marc Gasol no acaba d'arrencar aquesta temporada i ja ha perdut quatre partits seguits, i sis dels últims set disputats.

Aquest era un duel entre dos dels equips que competeixen per la pitjor marca en les seves respectives conferències, l'Est i l'Oest. Els Hawks, però, ha demostrat ser superiors sobre la pista i han arribat a guanyar de 34 punts durant el partit. El conjunt d'Atlanta, que té una marca de 17-37, ha sumat la segona victòria consecutiva.

En aquesta ocasió, Marc Gasol tampoc ha pogut fer gaire cosa per donar la victòria al seu equip. El pivot català ha fet 8 punts en els 19 minuts que ha estat sobre la pista. Gasol ha anotat 3 de 7 tirs de camp, ha fallat dos intents de triple, i ha encertat 2-2 des de la línia de personal. També ha capturat sis rebots, cinc defensius, i ha donat dues assistències.

Kristaps Porzingis diu adéu a la temporada

A més de ser derrotats, els Knicks van perdre l'ala-pivot letó Kristaps Porzingis, que va acabar lesionat després d'una esmaixada quan restaven 8:46 minuts per al descans. Porzingis, es va sotmetre a una ressonància magnètica que va confirmar que patia un trencament del lligament creuat anterior del genoll esquerre que el mantindrà allunyat de les pistes prop de sis mesos, de manera que es perd el que queda de temporada.