Dennis Schroder
Dennis Schroder penetra a cistella entre Tyler Zeller i Isaiah Thomas (Reuters)
Bàsquet

Els Hawks eliminen el Celtics i es trobaran amb LeBron James a les semifinals de l'Est

L'equip d'Atlanta va guanyar el sisè partit (4-2) amb facilitat i va superar Boston als "play-offs" per primera vegada en més de mig segle

Actualitzat

Els Hawks d'Atlanta es van imposar a domicili als Celtics de Boston (92-104) en el sisè partit de la primera ronda de "play-offs" de la conferència Est, que han superat per 4 a 2 al millor de set partits.

Els Hawks s'enfrontaran a partir de dilluns als Cavaliers de Cleveland, que van escombrar els Pistons de Detroit (4-0). Aquest aparellament reedita la final de conferència de la temporada anterior, que va deixar campió l'equip de LeBron James.

El matx va ser relativament fàcil per als visitants, que van dominar amb autoritat els tres primers quarts (59-80), i van permetre una lleugera remuntada en l'últim tram quan els verds van voler maquillar el marcador.

La clau de la victòria va ser un joc col·lectiu tan efectiu com solidari: sis jugadors dels Hawks –Bazemore, Millsap, Horford, Korver, Teague i Schroder- van acabar amb més de 10 punts. A l'altra banda, només el base Isaiah Thomas va destacar, amb 25 punts i 10 assistències.

L'equip d'Atlanta no guanyava un partit de "play-off" a Boston des del 1988, i de fet, no havia guanyat una eliminatòria contra els Celtics des del 1958, quan la franquícia encara era a Saint Louis. En aquella ocasió eren les finals i els Hawks es van adjudicar el seu únic títol.

Anar al contingut