NBA

Els Grizzlies trenquen la ratxa triomfal dels Heat amb una convincent victòria a Miami (82-97)

Els Memphis Grizzlies han trencat la ratxa de disset victòries consecutives a casa dels Miami Heat (82-97). L'equip de Marc Gasol ha sabut aturar Lebron James, Wade i Bosh, l'anomenat 'Big Three', i s'ha emportat una victòria convincent de l'American Airlines de Miami.

Actualitzat
Victòria de prestigi dels Memphis Grizzlies a la pista dels poderosos Miami Heat. Els de Lionel Hollis han frenat el poder anotador de les figures dels Heat (Lebron James, Dwyane Wade i Chris Bosh) i amb un gran joc d'equip han sumat el seu sisè partit dels últims vuit. La segona unitat de Miami només ha pogut sumar 19 punts, mentre que la banqueta dels Grizzlies n'ha aportat 36. Com a titular, el català Marc Gasol ha completat un bon partit, amb 10 punts i 9 rebots. Lebron James ha estat el màxim anotador, amb 21 punts, lluny dels seus números habituals d'aquesta temporada.

Per la seva banda, els Lakers han caigut derrotats a casa davant els Houston Rockets (102-117). Un nou doble-doble de Pau Gasol (14 punts i 10 rebots) no ha estat suficient per evitar la derrota dels californians, que han notat l'expulsió per dues tècniques del seu pivot referent, Andrew Bynum. L'eslovè del Rockets, Goran Dragic, ha liderat la sorprenent victòria del seu equip a l'Staples Center, amb una destacada aportació de 26 punts i 11 assistències.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut