NBA

Els Grizzlies tornen a guanyar (104-83) i empaten l'eliminatòria de 'play-offs' davant els Clippers

Un Marc Gasol excels ha conduït el seu equip a una nova victòria al FedEx Forum davant Los Angeles Clippers (104-83). Gasol ha fet 24 punts amb 13 rebots i ha format una parella interior amb Zach Randolph (també 24 punts) que ha estat vital per als Memphis Grizzlies. Els Clippers, liderats per Chris Paul i Blake Griffin, han arribat al descans amb un mínim avantatge (46-47) però a partir del tercer quart la defensa local s'ha imposat i els Grizzlies han sumat la segona victòria de la sèrie eliminatòria de 'play-off'. Amb empat a dues victòries, el següent partit s'ha de jugar a Los Angeles.

Marc Gasol ha fet 24 punts en el partit. (Foto: Reuters)

Un Marc Gasol excels ha conduït el seu equip a una nova victòria al FedEx Forum davant Los Angeles Clippers (104-83). Gasol ha fet 24 punts amb 13 rebots i ha format una parella interior amb Zach Randolph (també 24 punts) que ha estat vital per als Memphis Grizzlies. Els Clippers, liderats per Chris Paul i Blake Griffin, han arribat al descans amb un mínim avantatge (46-47) però a partir del tercer quart la defensa local s'ha imposat i els Grizzlies han sumat la segona victòria de la sèrie eliminatòria de 'playoffs'. Amb empat a dues victòries, el següent partit s'ha de jugar a Los Angeles.

Gasol també ha protagonitzat la jugada que ha canviat la inèrcia del partit a favor dels Grizzlies: quan faltaven 4 minuts i 35 segons per acabar el tercer període, ha anotat amb una gran suspensió la cistella de l'empat a 60. El domini dels Grizzlies sota els cèrcols els ha permès tenir més control en el joc i sortida al contraatac, on han aconseguit divuit punts per només sis dels rivals.

El base Mike Conley ha aportat un doble-doble de quinze punts i tretze assistències. I l'escorta Tayshun Prince ha jugat el seu millor partit de la sèrie, amb quinze punts. El partit no s'ha trencat fins al quart període, quan els Grizzlies han aconseguit un parcial de 33-16.

NOTÍCIES RELACIONADES