Ricky Rubio no ha sabut conduir el seu equip a la victòria. (Foto: Reuters)
NBA

Els Grizzlies superen els Hornets (96-85) i els Minnesota Timberwolves perden a Denver (111-88)

Quarta victòria consecutiva dels Memphis Grizzlies, que han derrotat els New Orleans Hornets per 96 a 85. Els Grizzlies han sabut imposar la seva defensa a la segona meitat per remuntar el partit i emportar-se una còmoda victòria. Notable actuació de Marc Gasol, amb 10 punts, 7 rebots i 6 assistències. El millor dels de Memphis, però, el base Mike Conley, amb 22 punts. Per la seva banda, els Minnesota Timberwolves han perdut a la pista dels Denver Nuggets per 11 a 88 amb onze punts i 6 assistències de Ricky Rubio.

Actualitzat
Quarta victòria consecutiva dels Memphis Grizzlies, que han derrotat els New Orleans Hornets per 96 a 85. Els Grizzlies han sabut imposar la seva defensa a la segona meitat per remuntar el partit i emportar-se una còmode victòria. Notable actuació de Marc Gasol, amb 10 punts, 7 rebots i 6 assistències. El millor dels de Memphis, però, el base Mike Conley, amb 22 punts. Per la seva banda, els Minnesota Timberwolves han perdut a la pista dels Denver Nuggets per 11 a 88 amb onze punts i 6 assistències de Ricky Rubio.

Victòria de Denver Nuggets

Guanyar al Pepsi Center de Denver no és un tasca fàcil. Els Denver sumaven 12 victòries consecutives i la visita dels Timberwolves de Ricky Rubio no els ha frenat. Victòria clara per 111 a 88 amb el base Ty Lawson com a jugador destacat dels Nuggets, amb el seu màxim anotador de la temporada, 32 punts. El jugador del Masnou Ricky Rubio ha fet 11 punts i ha repartit 6 assistències i amb un pobre percentatge de 4 de 10 en tirs de camp. El millor dels Wolves, el francès Gelabale, amb 19 punts, que no han pogut comptar amb la presència de tres homes clau com Kirilenko, Kevin Love i Petkovic, lesionats.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut