Bàsquet

Els Grizzlies són els únics que no sorprenen en la primera jornada de "play-offs" a l'NBA

Els Grizzlies de Memphis van perdre a Oklahoma per un clar 100 a 86. Durant i Westbrook van liderar els Thunder i Ibaka va fer un bon paper en la lluita per apaivagar una actuació més que correcta de Marc Gasol. Els Grizzlies són l'únic equip que no ha sorprès el teòric favorit del seu emparellament i comencen la primera ronda a remolc (1-0).

Actualitzat

Els "play-offs" de l'NBA, l'autèntica hora de la veritat en la millor lliga de bàsquet del món, van començar la nit de dissabte amb quatre partits, i només un no va acabar amb sorpresa. Els Grizzlies de Memphis van perdre a Oklahoma per un clar 100 a 86. L'equip local va dominar amb autoritat pràcticament tot el partit, exceptuant una revifada dels Grizzlies al tercer quart (13-31), que no va ser suficient. El màxim aspirant a MVP de la temporada, Kevin Durant (33 punts i 8 rebots), i Russell Westbrook (23 i 10) van estar a l'alçada de la seva responsabilitat i no van donar opcions al rival, i Serge Ibaka (17 i 9) va fer una bona tasca controlant Marc Gasol (16 i 6). Els Thunder s'avancen (1-0) en l'eliminatòria.

En la resta de duels, tot van ser resultats inesperats i els equips teòricament més dèbils van saber "robar" l'avantatge de camp als favorits. Els Hawks d'Atlanta van vèncer a Indiana (93-101), els Warriors van assaltar l'Staples Center davant els poderosos Clippers (105-109) i els Raptors van caure en la visita dels Nets de Brooklyn a Toronto (87-94). Amb tot, l'espectacle només ha començat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut