Marc Gasol lluita per un rebot amb DeAndre Jordan i Blake Griffin. (Foto: EFE)
NBA

Els Grizzlies ofeguen l'atac dels Clippers i sumen el primer triomf en els "playoffs" (94-82)

Els Grizzlies han guanyat aquesta matinada el primer partit dels "playoffs" de l'NBA contra els Clippers per 94 a 82. Després de dues derrotes consecutives a l'Staples Center de Los Angeles, l'equip de Memphis ha aconseguit retallar distàncies en l'eliminatòria gràcies a una bona defensa i a l'aportació dels seus dos homes interiors, Marc Gasol (16 punts i 8 rebots) i Zach Randolph, màxim anotador del partit, amb 27 punts.

Actualitzat
Els Grizzlies han guanyat aquesta matinada el primer partit dels "playoffs" de l'NBA contra els Clippers per 94-82. Després de dues derrotes consecutives a l'Staples Center de Los Angeles, l'equip de Memphis ha aconseguit retallar distàncies en l'eliminatòria gràcies a una bona defensa i a l'aportació dels seus dos homes interiors, Marc Gasol (16 punts i 8 rebots) i Zach Randolph, màxim anotador del partit, amb 27 punts.

Obligats a guanyar per no quedar-se a un pas de l'eliminació en la primera ronda, els Grizzlies han ofegat l'atac dels Clippers amb una defensa asfixiant liderada per Marc Gasol, proclamat recentment millor defensor de la Lliga. L'estrella dels californinans, el base Chris Paul, només ha pogut anotar 8 punts i en la lluita sota els taulers, el petit dels Gasol ha superat amb claredat DeAndre Jordan i els Grizzlies han capturat dotze rebots més que el seu rival.

Els Heat, a un pas de passar ronda

Els Heat de Miami, actuals campions de l'NBA, estan a un pas de la segona ronda després de sumar la tercera victòria consecutiva contra els Milwaukee Bucks per 91-104. El veterà Ray Allen, amb 23 punts, i LeBron James, amb 22, han liderat el còmode triomf d'uns Heat sense oposició i que estan disposats a sentenciar l'eliminatòria per la via ràpida.

I en l'altre partit disputat aquesta matinada, els Bulls de Chicago s'han imposat als Brooklyn Nets per 79-76, liderats per Carlos Boozer, que ha anotat 22 punts i ha agafat 16 rebots, i dominen la sèrie per dues victòries a una.
 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut