Chris Andersen en una imatge d'arxiu (Reuters)
Chris Andersen en una imatge d'arxiu (Reuters)
Bàsquet

Els Grizzlies incorporen el pivot Chris Andersen per cobrir la baixa per lesió de Marc Gasol

La lesió de Marc Gasol va deixar l'equip de Memphis sense cap jugador que pogués ocupar la posició de 5 pur. La franquícia s'ha mogut en el mercat per comptar amb Chris Andersen, un pivot amb experiència i campió de l'NBA amb els Heat.

Daniel AlentoActualitzat

Els Grizzlies de Memphis s'han mogut en el mercat de traspassos de l'NBA, que es tanca aquest dijous 18 de febrer, per trobar un substitut al lesionat Marc Gasol, baixa per al que queda de temporada per una fractura en un peu.

Els de Memphis han enviat als Hornets de Charlotte, en un acord entre aquests dos equips i els Miami Heat, l'escorta Courtney Lee i a canvi han rebut l'aler pivot Chris Andersen, "l'Home Ocell", i l'aler P. J. Hairston, a més de rebre 4 segones rondes del "draft" repartides entre el 2017 i el 2019.

Andersen, de 37 anys i campió de l'NBA el 2013 amb els Miami Heat, va debutar com a professional a la Xina el 1999 després de no ser triat en el "draft". Va passar per la Lliga de Desenvolupament de l'NBA, d'on el van fitxat els Denver Nuggets.

La seva participació en el concurs d'esmaixades, últim amb 77 punts després de moltes errades, va portar la Lliga a modificar el reglament de la competició per introduir-hi una limitació de temps. L'any 2006 va ser expulsat 2 anys de la Lliga arran del seu quart positiu en un control antidrogues (tres de marihuana i un de cocaïna). Ja rehabilitat, va tornar el febrer del 2008.

Hairston, de 23 anys, també presenta una curiosa història personal. Suspès a meitat de curs en la seva segona temporada a l'NCAA amb North Carolina per motius no esportius (acreditava 14,6 punts per partit), va fer el salt a la Lliga de Desenvolupament de l'NBA per no perdre opcions de cara al "draft" del 2013.

Després d'anotar 45 punts en un partit amb els Texas Legends i firmar una mitjana de 24,3 punts en els 26 partits que va jugar, va ser triat amb el número 26 pels Hornets i es va convertir en el primer jugador de la D-League en ser seleccionat en primera ronda.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut