NBA

Els Grizzlies guanyen amb un gran Marc, els Lakers cauen amb els Wizards i els Timberwolves segueixen sorprenent

Els Grizzlies de Memphis han guanyat els Warriors (92-110), amb una nova gran actuació de Marc Gasol (17 punts i 12 rebots). En canvi, el bon joc de Kobe Bryant i Pau Gasol no ha estat suficient per evitar la segona derrota seguida dels Lakers (106-101). Per la seva banda, els Timberwolves continuen millorant de manera increïble. Han passat de ser el pitjor equip de la temporada passada a posar-se en posicions de "play-off". Els de Minnesota han sumat la victòria número 21 contra els Blazers. 106 a 94 amb una altra bona dosi de col·laboració entre Ricky Rubio i Kevin Love.

Actualitzat
La combinació de Rudy Gay i Marc Gasol amb respectius "doble-doble" han tornat a ser la clau que ha permès els Grizzlies de Memphis aconseguir la victòria a domicili per 92-110 davant els Warriors de Golden State. Gay ha liderat l'atac, amb 26 punts, 12 rebots i 5 assistències que ha fet que els Grizzlies (23-15) aconseguissin el cinquè triomf consecutiu, que els consolida en el segon lloc de la Divisió Sud-oest. Gasol ha sumat una nova doble figura, la vintena de la temporada, de 17 punts i 12 rebots, en els 32 minuts que ha estat a la pista.

I també continua la metamorfosi dels Timberwolves, que han passat de ser el pitjor equip de la temporada passada, a posar-se en posicions de "play-off". Els de Minnesota avui han sumat la victòria número 21 contra els Blazers. 106 a 94 amb una altra bona dosi de col·laboració entre Ricky Rubio i Kevin Love. El català continua repartint assistències per a la gran estrella de l'equip. Love, amb 29 punts i 16 rebots, ha tornat a ser el més efectiu en la tercera victòria consecutiva dels Wolves.

En canvi, els que encadenen la segona derrota consecutiva són els Lakers. Ahir perdien contra els Pistons i avui contra els Wizards. 106 a 101 per a l'equip de Washington, el segon pitjor equip de l'NBA. Ara mateix, els Lakers són Bryant, Gasol i Bynum. I poca cosa més. Entre tots tres han sumat 68 punts, però avui els californians han estat especialment tous sota cistella. Els Wizards han basat la victòria en el control dels rebots.
Anar al contingut