Pau Gasol s'ha carregat l'equip a l'esquena. (Foto: Reuters)
NBA

Els Grizzlies donen un cop de mà als Lakers i Pau Gasol fa el seu setè triple-doble de la carrera

Els Grizzlies de Memphis han tornat a ser els millors aliats dels Lakers en imposar-se als Jazz per 86-70, i deixar-los fora de la competició de la fase final, en favor de l'equip californià. Els Lakers, que ja han començat el partit classificats per als "play-off", s'han desfet dels Rockets (99-95) amb un triple-doble de Pau Gasol, de 17 punts, 20 rebots i 11 assistències, i han acabat setens.

Actualitzat

Els Grizzlies de Memphis han tornat a ser els millors aliats dels Lakers en imposar-se als Jazz de Utah per 86-70, i deixar-los fora de la competició de la fase final, en favor de l'equip californià. La victòria dels Grizzlies (56-26) no ha canviat la seva sort de cara a la lluita per l'avantatge de camp perquè encara que ara la tenen de forma provisional.

Zach Randolph ha aconseguit una doble figura de 25 punts i 19 rebots, i ha sigut el jugador decisiu del partit. Marc Gasol no ha tingut la seva millor nit, però ha fet la seva feina anotant quatre punts i capturant set rebots en els 27 minuts que ha jugat de l'últim partit de la temporada regular. Ha repartit dues assistències, ha recuperat dues pilotes i ha fet dos taps.

Triple figura de Gasol i als "play-off"

Pau Gasol agraïa el suport de l'afició un cop el Lakers ja estaven classificats pel "play-off" abans de començar el partit. Però calia assegurar la setena plaça per evitar el rival més difícil, Oklahoma. Els Lakers han fet la feina i han derrotat els Houston Rockets per 99 a 95 després d'una pròrroga.

Pau Gasol ha fet un gran partit amb el setè triple-doble de la seva carrera. El català ha acabat el duel amb 17 punts, 20 rebots i 11 assistències, mentre que Dwight Howard ha aportat 16 punts, 18 rebots i 4 taps. Steve Blake ha resultat decisiu, amb 24 punts.

El conjunt californià s'enfrontarà, a partir de diumenge, als San Antonio Spurs en primera ronda dels "play-off".

Anar al contingut