Marc Gasol, esmaixant la cistella dels Clippers. (Foto: EFE)
Bàsquet

Els Grizzlies de Marc segueixen imparables i els Wolves de Ricky perden una vegada més

Tots dos han tornat a ser protagonistes en l'última jornada de l'NBA, encara que aquesta vegada amb sort diferent per als seus respectius equips. Els Grizzlies de Memphis han guanyat i els Timberwolves de Minnesota han tornat a la realitat de la derrota.

Actualitzat
El pivot Marc Gasol i el base Ricky Rubio han tornat a ser protagonistes en l'última jornada de l'NBA, encara que aquesta vegada amb sort diferent per als seus respectius equips. Els Grizzlies de Memphis han guanyat i els Timberwolves de Minnesota han tornat a la realitat de la derrota.

Els Memphis Grizzlies, de la mà d'un gran Marc Gasol, han sumat la seva sisena victòria consecutiva i han donat un cop sobre la taula davant un rival important, Los Angeles Clippers, per 85-96.

Una victòria que apropa Marc Gasol i el seu equip a la tercera plaça
de la Conferència Oest. El jugador català ha signat 21 punts, 4 rebots i 5 recuperacions de pilota, secundat pels 18 punts d'un gran Tayshaun Prince i els 17 punts i 11 assistències de Mike Conley.


No ha tingut tanta sort el base català Ricky Rubio, que ha tingut per segona nit consecutiva unes estadístiques individuals molt bones, en aconseguir un doble-doble de 21 punts i 10 assistències, que li van permetre encapçalar una llista de cinc jugadors que van tenir xifres de dos dígits, però aquesta vegada no han estat suficients per empènyer els Minnesota Timberwolves a la victòria. L'equip de Rubio ha perdut per 107-91 davant els Indiana Pacers.

Rubio, que davant els Spurs va aconseguir el seu primer triple-doble com a professional (21 punts, 13 rebots i 12 assistències), ha mantingut l'equip en el partit, però els Pacers sempre han tingut el control i en el quart i definitiu període s'han imposat amb claredat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut