Marc Gasol comença amb derrota la pretemporada.
Bàsquet

Els Grizzlies de Marc Gasol perden el primer partit de la pretemporada

Els Memphis Grizzlies han perdut per 86 a 83 el primer partit de la pretemporada contra els Bucks de Milwaukee, amb 7 punts i 7 rebots de Marc Gasol, que només ha jugat 15 minuts. El tècnic dels Grizzlies, David Joerger, ha dedicat el partit a fer moltes proves i ha repartit molt els minuts entre 17 jugadors.

Actualitzat

Els Memphis Grizzlies han perdut per 86 a 83 el primer partit de la pretemporada contra els Bucks de Milwaukee, amb 7 punts i 7 rebots de Marc Gasol, que només ha jugat 15 minuts. El tècnic dels Grizzlies, David Joerger, ha dedicat el partit a fer moltes proves i ha repartit molt els minuts entre 17 jugadors.

Els Bucks, dirigits aquesta temporada per Jason Kidd, han fonamentat la victòria en els 17 punts de Kris Middleton  i els 14 del novell Jabari Parker, número 2 de l'últim draft. La seva actuació, afegida al fet que els Grizzlies han jugat l'últim període sense cap dels titulars habituals, ha fet que els de Milwaukee remuntessin 15 punts de desavantatge i s'acabessin imposant. El màxim anotador dels Grizzlies ha estat Jon Leuer, amb 11 punts.

Anar al contingut