Els Grizzlies de Marc Gasol sumen la sisena derrota consecutiva (EFE)
NBA

Els Grizzlies de Marc Gasol deixen escapar la victòria en el darrer sospir i ja sumen sis derrotes consecutives (94-95)

Un "buzzer beater" ha deixat els de Memphis amb un mal regust de boca. Els Spurs de Pau Gasol també han caigut amb els Pelicans, mentre que els Utah Jazz sorprenen amb el Bulls amb una espectacular pallissa

Actualitzat

Els Grizzlies no acaben de veure la llum al final del túnel, i això que aquesta matinada gairebé ho aconsegueixen. Un cop més, però, han deixat escapar una nova victòria i ja acumulen sis derrotes consecutives; 94-95 contra els Mavericks. Un "buzzer beater" de Barnes ha esvaït l'ajustat triomf que els de Memphis ja pensaven que tenien a la butxaca. Els àrbitres han hagut de recórrer al vídeo per revisar si el llançament s'havia fet dins del temps reglamentari.

Amb aquesta nova desfeta, els Grizzlies cauen a la penúltima posició de la Divisió Sud-Oest. Un cop més, els esforços de Marc Gasol han resultat del tot estèrils, ni fent un doble-doble (14 punts i 10 rebots) ha pogut evitar que el seu equip continués enfonsant-se en una crisi que, partit a partit, es va agreujant.

 

Els Spurs ensopeguen amb els Pelicans (107-90)

Pau Gasol ha tingut la mateixa sort que el seu germà i ha vist com els Spurs no podien remuntar davant dels Pelicans (107-90). Anthony Davis (29 punts i 11 rebots) i DeMarcus Cousins (24 punts i 15 rebots) han estat del tot letals per als de San Antonio. El pivot català dels Spurs ha tingut el doble-doble a tocar, amb 17 punts i nou rebots.

 

Els Utah Jazz apallissen els Chicago Bulls (110-80)

Dels catalans que juguen a l'NBA, Ricky Rubio ha estat a qui millor li han anat les coses i és que més que guanyar, han passat per sobre dels Chicago Bulls (110-80). Els Jazz, que són cuers en la Divisió Nord-Oest, han signat una actuació brillant. A banda del base del Masnou (10 punts, 3 rebots, 2 assistències i 1 tap), han destacat Rodney Hodd, amb 19 punts, i Alec Burks, amb 15.

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut