NBA

Els Grizzlies de Marc Gasol aconsegueixen el quart triomf consecutiu

El base Mike Conley s'ha erigit novament en el factor sorpresa per als Memphis Grizzlies en aconseguir 22 punts a la segona part del partit que han guanyat per 102-91 els Sixers de Filadèlfia. Aquest és ja el quart triomf consecutiu, amb un Marc Gasol que ha ajudat l'equip amb 9 punts i 5 rebots. Al costat de Conley l'ala pivot Zach Randolph ha seguit en la seva línia de jugador més complet de l'equip en aportar una doble figura de 21 punts amb 10 rebots, a més de repartir 7 assistències, la seva millor marca des de l'inici de temporada.
El pivot català Marc Gasol ha complert amb la seva tasca d'equip en aportar nou punts en els 33 minuts que ha jugat en anotar 4 de 9 tirs de camp i 1-2 des de la línia de personal, ha capturat 5 rebots, ha repartit 3 assistències i ha fet un tap.

L'escorta Sam Young, que segueix guanyant mèrits per continuar de titular, ha arribat als 12 punts, mentre que l'aler Rudy Gay ha aconseguit 11 punts abans d'haver d'abandonar el partit en patir una lesió d'espatlla en el segon quart que li ha impedit seguir jugant.