Els gols de Pedro, amb un doblet, Xavi i Villa decideixen el triomf d'Espanya davant l'Aràbia Saudita (5-0)

La selecció espanyola de futbol ha golejat sense problemes l'Aràbia Saudita en el partit amistós jugat a Pontevedra (0-5). Cazorla ha obert el marcador, però els altres gols han estat obra de jugadors del Barça. Pedro ha fet un doblet i també han marcat Xavi i Villa, de penal. L'asturià ha reaparegut amb el combinat de Del Bosque.

La selecció espanyola de futbol ha golejat sense problemes l'Aràbia Saudita en el partit amistós jugat a Pontevedra (0-5). Cazorla ha obert el marcador, però els altres gols han estat obra de jugadors del Barça. Pedro ha fet un doblet i també han marcat Xavi i Villa de penal. L'asturià ha reaparegut amb el combinat de Del Bosque.

En la formació titular del combinat espanyol han sortit fins a cinc blaugranes titulars: Valdés, Pedro, Piqué, Cesc i Busquets.

En el minut 22, una acció de Pedro a la banda esquerra ha topat amb el refús del porter que ha aprofitat Cazorla per fer l'1 a 0.

Quatre minuts després, el mateix Pedro, en una acció de contraatac, ha fet el 2 a 0 amb què s'ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb un gol de falta directa de Xavi, que ha entrat directe per l'escaire dret.

En el minut 53, hi ha hagut la reaparició de David Villa amb la selecció espanyola, després de la lesió. L'asturià ha fet el 4 a 0 de penal.

17 minuts abans del final, Pedro ha sentenciat amb el cinquè.